Om Makalöst Filtmakeri

Jag är Filtmakare och öppnar nu min e-butik som heter Makalöst Filtmakeri. 
På Köpmangatan 2 i Malmköping har jag min ateljé och här spenderar jag mina dagar med att tova vackra unika saker av svensk ull som jag sedan dekorerar med broderier och pärlor för att få till ett personligt uttryck.
Du är välkommen att komma in och titta när jag arbetar om du har vägarna förbi. Jag håller nämligen öppet några dagar i veckan för de som är intresserade av vad jag gör och hur jag gör.
Här kan du handla Makalöst unika saker som jag har designat och tillverkat för hand av svensk ull.Det mesta jag gör finns det bara en utav, därav namnet Makalöst.

Även om jag tillverkar flera väskor tex. så gör jag inte två likadana. Jag vill erbjuda mina kunder saker som de kan  känna sig unika med, precis som mina tovade alster. Det enda jag gör som blir ganska lika varandra är mina snörtomtar, och så får det vara.
Jag kommer även att hålla kurser i tovning och nålfiltning framöver. Det meddelas här på sidan när det är dags, så håll utkik om du är sugen eller om du vill ge bort ett presentkort på en kurs.

Jag använder mig utav naturliga, miljövänliga och ekologiska material i så stor utsträckning som jag bara kan.
Jag arbetar också med återanvändning av gamla ylleplagg som jag gör helt nya saker utav. I den mån jag får tid över.
I min öppna ateljé kan du även se andra "ullhantverkares" arbeten så som fårskinn och ulltäcken m.m.
Välkommen in!

Nyheter

Aktuellt